DESLIMITA'M, 8a Trobada de teatre social per a joves

DESLIMITA’M és una mostra que no té per objectiu aconseguir un producte teatral impecable, interpretat per uns joves amb tècnica perfecta i amb escenografia i vestuaris increïbles. Com el seu nom indica, el que busca justament és trencar amb tots aquests tòpics i mostrar sense filtres l’autenticitat d’uns nois i noies que, sense més eines que les ganes de seguir lluitant, pugen a l’escenari per oferir-nos les seves veritats, la seva manera d’estar i sentir la societat en la qual es mouen.

El Projecte Actuem, creat per La Fundació La Roda amb l’associació ImpactaT, planteja una intervenció de tipus preventiva i de suport destinada a joves des del teatre social, utilitzat com a eina conductora i basant-se en la metodologia del Teatre de l’Oprimit d’Augusto Boal.

Les peces tenen una durada màxima de 15 minuts. Després de cada representació el públic té l’ocasió de participar en un petit fòrum, fent preguntes als joves, creadors i protagonistes de les històries, per tal de compartir-les de més a prop.

Dia: Diumenge 26
Hora: 9:30h a 15:00h
Lloc: Teatre Barts. Av. Paral·lel 62, 08001 Barcelona.

Entrada lliure.
Podeu consultar el programa en el document adjunt.