Recursos per promocionar l'autonomia a les xarxes i el treball des de casa

Recursos i propostes per mantenir una activitat saludable, especialment en situació de confinament. També us poden resultar d’utilitat si voleu acompanyar als i les joves a organitzar-se per estudiar des de casa.

Marie Kondo - Spark Joy While Studying at Home [UNICEF, 2:51] Marie Kondo fa unes propostes senzilles per fer més agradable el treball a casa

Cómo levantarse temprano [Dremeau, 11:14] Dreamau fa algunes propostes per aconseguir llevar-se d'hora amb l'humor que el caracteritza.

Les pantalles i tu [Projecte Click Fundació IReS, 8:47] Sis joves reflexionen sobre la seva relació amb les pantalles. I tu? què en penses?

Learn how to manage your time with Zack [UNICEF, 4:32] Zack explica com ha organitzat el seu temps durant el confinament per aconseguir el seu objectiu.

Per què ho deixo tot per l'últim moment? Els procrastinadors! [Educació Diputació de Barcelona, 6:42] Sempre deixes les coses per l'últim moment i al final t'atabales amb tasques senzilles? Et proposem petits canvis que et facilitaran assolir els teus objectius sense estrès.

Qui controla el teu temps? Gestió del temps i com millorar-ho [Educació Diputació de Barcelona, 7:44] Alguns hàbits que ajuden a optimitzar el temps.

Estudiar a casa [Educació Diputació de Barcelona, 11:30] Consells per estudiar des de casa i treure el màxim profit.

A Valuable Lesson For A Happier Life [Meir Kay, 3:05] Una explicació visual sobre com distribuir el temps i establir prioritats ens pot ajudar a fer tot allò que voldríem.

recursos web

Formació gratuïta en competències digitals. Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Accés a cursos gratuïts en competències digitals facilitats per grans empreses. [accés al recurs web]

Consejos para estudiar online en tiempos de COVID-19. Educaweb.  [accés al recurs web]

Plataformas gratis para seguir estudiando desde casa. Superprof blog.  [accés al recurs web

10 consejos para estudiar desde casa de manera online. iFP Blog. [accés al recurs web

Cuarentena: Cómo estudiar durante el confinamiento. Algohacambiado.  [accés al recurs web