Pre-inscripció Màster Interuniversitari Joventut i Societat

Ja queda menys perquè finalitzi el període de pre-inscripció del màster interuniversitari en Joventut i Societat, fins el 29 de juny.

La valoració satisfactòria d’aquesta primera experiència formativa pròpia i la necessitat de donar continuïtat al projecte va engrescar-nos a preparar aquest primer màster oficial centrat en joventut a l’Estat espanyol. La primera edició va tenir lloc el curs 2008-2009. S’ha ampliat el nombre d’universitats implicades i s’ha adaptat la proposta formativa a les noves directrius de l’espai europeu d’educació superior.

El màster interuniversitari en Joventut i Societat és un màster oficial reconegut per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya i, per tant, amb validesa i reconeixement oficial a tot el territori espanyol i amb adaptació a les directrius europees. És el primer màster oficial centrat en joventut a l'Estat espanyol i una oportunitat per la formació especialitzada de molts professionals de les polítiques de joventut i d'estudiants interessats en aquest àmbit.

Més informació