Trobada Euromediterrània de Joventut 2014

Oberta la presentació de candidatures a la Trobada Euromediterrània de Joventut 2014

La Direcció General de la Joventut convida a la participació de joves procedents de tota la regió Euromediterrànea a la Trobada de Joventut que se celebrarà del 7 a l'11 d'abril de 2014 a Barcelona, amb l'objectiu de reunir a un grup de joves d'entre 25 i 35 anys de diverses procedències de la regió Euromediterrànea, que estiguin liderant o participant activament en projectes innovadors i vulguin compartir experiències. L'associació Arc Llatí col·labora en el desenvolupament d'aquesta trobada.

Els joves interessats en participar-hi hauran d'omplir un formulari electrònic (disponible aquí) i enviar tota la documentació d'interès sobre el projecte que presenten (díptics, web, cds..) a l'Agència Catalana de Joventut (thnieto@gencat.catabans del 15 de novembre de 2013.

Les despeses de viatge, allotjament i manutenció estaran cobertes per l'organització. Al llarg del mes de desembre s'avaluaran les sol·licituds i se seleccionaran els projectes més innovadors, amb major impacte en la transformació social del seu territori i amb un mínim de tres anys de funcionament. A finals de desembre es preveu informar als joves seleccionats.

[+] informació