Concurs 'Joves i conducció'. Fins el 29 d'abril digues la teva sobre seguretat vial i conducció!

Amb l'objectiu de fomentar una conducció responsable i el civisme sobre rodes, aquest concurs, organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i  el Servei Català del Trànsit, convida als joves d'entre 14 a 18 anys a dir la seva sobre la seguretat vial i la conducció.

Els treballs es poden presentar en diferents formats: video, fotografia o relats i es pot fer de manera individual o en gups de fins a 3 components. Els treballs han de tenir una de les següents temàtiques:

  • Valors i conducció,
  • Distraccions i noves tecnologies 
  • Gènere i conducció 

El termini per presentar treballs finalitza el 29 d’abril de 2016. Per participar cal registrar-se i omplir el formulari d’inscripció que trobareu a la pàgina d’inici del web del concurs. El professorat també hi està convocat i se l’anima a treballar amb l’alumnat aspectes de responsabilitat i seguretat viària, utilizant els recursos didàctics del portal “Joves i conducció”.