Dis-connect formació per a professionals que treballen amb joves. Agost 2016

Dis-connect és una formació per a professionals de la joventut que es farà del 15 al 24 d'agost a Sierra de Vicor a Saragossa. L'objectiu és oferir eines (per un mateix i per als joves) per treballar l'abús de les noves tecnologies i un us més efectiu del temps.

La formació està pensada per a persones majors de 25 anys que treballen en l'educació (formal oinformal): professors, educadors socials, treballadors juvenils, etc., i que tinguin un especial interès en l'impacte de l'abús de la tecnologia i l'atenció parcial contínua. 

El llenguatge de treball serà l'anglès i se'n requereix un nivell mínim (A2 en endavant). L'estada i el transport estan subvencionats per Erasmus +, trobareu més informació a l'enllaç de les inscricpions. 

Inscripcions a través del SALTO-YOUTH fins el 25 de juny

Recordeu que si feu la sol·licitud per a participar en aquesta activitat és necessari enviar una còpia a la Secretaria Administrativa de l’ANE a l’adreça tca@injuve.es amb còpia als referents de la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat; rclosas@gencat.cat)

1
Etiquetes:
formació