Activem el Pla A d’associacionisme juvenil! Materials de la campanya

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina del Pla Jove i conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, impulsa la campanya ACTIVEM EL PLA A amb l'objectiu de fomentar l'associacionisme juvenil i la promoció de polítiques de joventut que fomentin l'emancipació i l'empoderament de les persones joves. Durant els mesos de novembre i desembre, un total de 121 professionals de joventut han participat a les set sessions tècniques realitzades, en col·laboració amb els Consells Comarcals, arreu del territori.

D’altra banda, la campanya inclou l’elaboració de materials gràfics per a l’impuls de l’associacionisme entre les persones joves: díptics i cartells amb el lemes «Activem el Pla Associacionisme per conèixer gent i compartir experiències úniques! » i «Activem el Pla Associacionisme per participar, transformar l'entorn i passar-ho bé! ». Aquests materials es troben disponibles en versió electrònica a la web de l’Oficina del Pla Jove, en versió genèrica i en versió personalitzable amb els logotips i dades de contacte dels ens locals.

Alternativament s’ofereix la possibilitat de sol·licitar còpies impreses de les versions genèriques, tant de tríptics com dels dos tipus de cartells, a aquells ens locals que desitgin utilitzar els materials de la campanya per promoure una joventut compromesa i organitzada al seu territori. Per a sol·licitar aquests materials cal adreçar un correu electrònic a o.plaj@diba.cat indicant el nombre de díptics i cartells de cada tipus necessaris, abans del 31 de gener de 2019.