MID Talent - Curs gratuït

Vint joves, un repte, Design Thinking, inspiració, networking… Torna el #MIDTalent! 

Del 16 al 22 d'octubre, tindrà lloc una nova edició del programa d'acceleració per a joves que vol fomentar l'emprenedoria i la inserció laboral.
 

Ja està oberta la convocatòria de la 14a edició del programa MID Talent de la mà de Barcelona centre de Disseny.  

Busquem joves amb una idea o projecte que vulguin materialitzar, i/o que vulguin accedir al mercat laboral amb noves competències professionals. 

El MID Talent és un curs 100% gratuït d'acceleració de joves per fomentar l'emprenedoria i la inserció laboral a través de metodologies creatives. 

Té com a objectiu captar l'interès de joves menors de 30 anys (entre 16 i 29 anys) amb esperit emprenedor que no estiguin treballant ni estudiant actualment i vulguin impulsar un projecte i/o millorar les seves capacitats per incorporar-se al mercat laboral. Per optar a participar s'han de complir una sèrie de requisits com l'edat, estar desocupat, no estar cursant cap formació, i viure en un municipi de Catalunya (està tot detallat al web)

El programa consta de 4 grups, el primer dels quals serà del 16 al 22 d'octubre. Les inscripcions ja estan obertes i hi ha temps fins el 7 d'octubre per inscriure's (les places són limitades).