Concursos i premis per a joves

* Contes breus sobre Europa 2013

El Consell Català del Moviment Europeu i la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona convoquen la quarta edició dels premis 'Contes breus sobre Europa 2013'. L'objectiu de la convocatòria és premiar els relats que contribueixin a difondre i donar a conèixer les diferents realitats, els valors i els ideals europeus, reflexionar sobre els avantatges de ser ciutadà/ana europeu i il·lustrar experiències viscudes o inventades en el marc de la convivència de l'espai comunitari europeu.  El premi s'estructura en dues categories: jovesd'entre 12 i 18 anys i adults a partir de 18 anys. El termini de presentació de les obres finalitza el 30 d'octubre de 2013 a les 2 del migdia.

Podeu consultar les bases seguint aquest enllaç.

* Europe in my region

La Comissió Europea convoca el concurs de fotografia 'Europa a la meva regió' amb l'objectiu de distingir imatges de projectes, on es vegi el distintiu de la UE, una foto d'algun projecte amb una placa o cartell en què es mostri el finançament i una bandera de la UE en algun lloc visible. 

Els premis consisteixen en un equip fotogràfic per valor de 1.000 euros i un viatge a Brussel · les a l'octubre per a dues persones. 

La data límit per presentar les candidatures és el 23 d'agost de 2013 a les 12 del migdia.

1
Etiquetes:
Europa