(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament! #FemCarta

Comencem els tallers per fer una nova Carta Catalana de la Joventut!

Donem el tret de sortida al procés per redactar la 4a Carta Catalana de la Joventut amb la inauguració d'apartat web i la convocatòria del primer taller de debat.  Sota l'eslògan (Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament, el procés participatiu busca reunir el jovent organitzat català en diversos espais de trobada per tal de recollir reflexions i propostes de canvi centrades en els models socials als quals aspirem. 

Un apartat específic per estar al dia del procés #FemCarta!
Per tal de facilitar la comunicació i difusió del procés participatiu, hem preparat un apartat específic a la nostra web on hi podeu trobar tota la informació sobre què és la Carta Catalana, perquè servirà, com poden participar les persones joves, on es duran a terme els tallers per recollir propostes i molt més. 

Comencen els tallers amb el jovent organitzat català
El primer taller és de caràcter sectorial i es dirigirà als Consells Locals de Joventut que formen part del CNJC. Es farà el divendres 10 de febrer a les 19h al CNJC, (plaça de Cardona, 1-2. Barcelona).
En aquest cas, la trobada servirà per reflexionar entorn als models de participació i organització que tenim, com podem millorar-los i on volem arribar. També debatrem entorn als reptes dels Consells Locals de Joventut i com s’estan encarant des dels diferents territoris. Podeu inscriure-us a través d'aquest enllaç.

Tallers territorials

S’organitzaran trobades-taller a 10 municipis de Catalunya per fomentar el diàleg amb joves que participen a organitzacions i entitats de diferents sectors però que comparteixen àmbit territorial.
 
Durant les trobades es fomentarà el debat i la realització de propostes entorn a 12 grans temes: educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i associacionisme, territorialitat i mobilitat, sostenibilitat, cohesió social, gènere, justícia global i comunicació i TIC.
 
A qui van dirigits?
> Joves membres d’entitats juvenils
> Joves membres d’entitats no juvenils
> Joves que participen d’organitzacions o col·lectius, encara que no formalitzats com a entitats o associacions
 
On, quan i com?
Per participar només cal que us inscriviu al taller del vostre territori a través de l’enllaç corresponent (disponibles properament):
> Alt Pirineu i Aran - Tremp
> Àrea Metropolitana de Barcelona Nord - Granollers
> Àrea Metropolitana de Barcelona Sud - El Prat de Llobregat
> Barcelonès - Barcelona
> Camp de Tarragona - Tarragona
> Comarques Centrals - Manresa
> Comarques Gironines - Girona
> Penedès - Vilafranca del Penedès
> Terres de l’Ebre - Tortosa
> Terres de Ponent - Lleida

Per a més informació sobre el procés participatiu, podeu posar-vos en contate amb nosaltres a través del correu electrònic participacio@cnjc.cat, xarxes socials i telèfon.