Jornada 'El joc: espai d'educació no formal en la socialització de joves i adolescents'

El proper 15 d’octubre de 2015 al Recinte Mundet de Barcelona tindrà lloc la jornada 'El joc: espai d'educació no formal en la socialització de joves i adolescents'. Aquesta jornada servirà per difondre els resultats del projecte fem tec! Europa que actualment estan realitzant un grup de joves de les ciutats de Manresa i Verona.

La Ponència 'El joc com a vehicle d'aprenentatge i transmissió cultural' serà a càrrec de Màrius Serra, escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Posteriorment es presentarà el projecte europeu fem Tec! Europa i de l’oportunitat que els espais d’educació no formal ofereixen en el procés d’acompanyament i orientació dels joves. 

La segona part de la jornada estarà composada de diversos tallers pràctics en base a experiències d’empoderament dels joves a través del joc, a càrrec del CAE i Samuel Molina, @FuKuy.

+ informació i inscripcions