Torna la formació "EDUCOMUNICACIÓ PER A LA CIUTADANIA ACTIVA"

Torna, una edició més, EDUCOMUNICACIÓ PER A LA CIUTADANIA ACTIVA: un espai formatiu i d'intercanvi per a professionals interessats/des en àrees de l'educació, la comunicació, l'art comunitari i la transformació social.

És una formació teòrica-pràctica impulsada per l'Associació Cultural elParlante en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, on es treballarà l'educomunicació tant des de la pràctica acadèmica com d’aquelles es fan al terreny. 

HORARIS

Presencial (Universitat Pompeu Fabra - Campus Ciutadella):

Dissabte 1 d’octubre (9 – 13H) Educomunicació para a la transformació social, aterrant la teoria a la pràctica. Docents: PhD. Alfredo Cohen (elParlante) i PhD. Carme Mayugo (Teleduca) 
Aperitiu inaugural. 

Divendres 4 de novembre (16 – 19H) Anàlisis i debat sobre el material teòric. 

Dissabte 19 de novembre (9 – 13H) Disseny i creació de projectes educomunicatius en grup amb assessors especialitzats Part 1.

Divendres 2 de desembre (16 – 19H) Disseny i creació de projectes educomunicatius en grup amb assessors especialitzats Part 2.
Dissabte 17 de desembre (9 – 13H) Presentació de projectes.

Online:

Escolta/lectura de materials amb expertxs en educació, comunicació, interculturalitat, art comunitari, polítiques de joventut, etc. i líders en experiències de ràdio, televisió, vídeo, cine, teatre i literatura comunitària). (Formats: Spotify, YouTube, Llibre).

Aquesta formació està enfocada en el disseny, execució i avaluació d’estratègies, a més de potenciar el treball en xarxa amb altres entitats i administracions. En conclusió, comprendre l’educomunicació des de la teoria, la investigació i la pràctica i poder pensar, dissenyar i desenvolupar un projecte propi.

Aquí trobaràs els horaris i el pla de treball i tota la informació sobre la formació.

Si t'interessa, fes clic aquí.

Si necessites més informació pots escriure a comunicacion@elparlante.es, trucar o enviar un WhatsApp al 665 31 64 88.

Tota la informació a: www.elparlante.es/educomunicacio

1
Etiquetes:
#formació